Добър ден колеги ! Повечето от вас ме познават , но за тези , които не - казвам се Росен на 24 години от Казанлък.
Реших да започна нов блог с идеята да бъда на максимум продуктивен и отдаден на работите , които правя. Бях се отказал от покера за около 6 месеца и след дълга почивка Exerve от форума ме спонсорира с 100 евро и започнах да играя НЛ5 в една италианска зала. След 2 месеца вече шотвах НЛ50 и имах към 2,5к. Март месец си дадох много зор и накрая се оказа най-печелившия ми месец до сега. Целта ми беше да правя по 3к ръце на ден , но много ми се насъбираше и имах доста дни без да играя и накрая завърших месеца с 65к ръце , като в предвид дървения софт е просто перфектно ! След този месец всичко тръгна на долу и за Април и Май съм минус 40 стака на НЛ25 , като отдавам резултатите на лош рън + слаба игра и спю. Интересното е , че зелената линия е право на долу без дори малко покачване
Също така за тези 2 месеца си направих доста екскурзийки из цяла България. Посетих доста интересни места, ходих по партита , планини , гори и т.н. Мисля , че е време да се взема много сериозно в ръце и да си поставя цели и най-важното - ДА БЪДА ПОСТОЯНЕН В НАЧИНАНИЯТА СИ !
Най-близките ми аверчета заминават за лятото по разни места и аз оставам почти сам в КЗ. Това до някъде е добре , защото ще мога напълно да се отдам на себе си и да си направя един стриктен режим , който да следвам. Ако всичко върви добре , обмислям да отида за целия Август на морето , но и да не стане няма проблем.
Започвам да играя НЛ20 в Прима , анонимни + регулар маси.
Целите ми до края на лятото са -
от 2 до 3к ръце на ден. Ще играя до толкова , до колкото се чувствам съсредоточен и ако някой ден направя по-малко ръце няма да е чудо за умиране. Важното е да играя докато се чувствам добре , а не да съм длъжен да грайндя докато не направя 3к ръце за деня.
Да си анализирам играта. Преглеждане на сесиите , дискутиране на ръце с други играчи , гледане на видеа , четене на статии.
Да завърша груповия коучинг и да си взема часове при N0pr3s3n7
Да шотна и да се задържа на НЛ50
Да чета книги и гледам видеа за психологията на успеха
Да ходя на фитнес 4 пъти в седмицата , като не се оправдавам , че нямам с кой да отида
Да ям здравословно
Да си пооправя режима да ставам рано сутринта
Всекидневно практикуване на sungazing !
Да ходя повече бос и да не губя връзката си с природата
Да спра цигарите , които не бях пушил 7 месеца и сега от 3 седмици пак взех да запалвам
Да не пия алкохол , максимум 3-4 бири в седмицата (все пак е лято)
Да си върна борча от 200 евро
Да слушам повече Техно !
Да не се оплаквам и да държа фокуса си върху позитивните неща от живота
Да не съдя и коментирам хората и да ги приемам такива каквито са
Това е от мен
До 1ви Юни ще започна предизвикателството и ще ви държа в течение как вървят работите.
Успех по масите!
Реших да започна нов блог с идеята да бъда на максимум продуктивен и отдаден на работите , които правя. Бях се отказал от покера за около 6 месеца и след дълга почивка Exerve от форума ме спонсорира с 100 евро и започнах да играя НЛ5 в една италианска зала. След 2 месеца вече шотвах НЛ50 и имах към 2,5к. Март месец си дадох много зор и накрая се оказа най-печелившия ми месец до сега. Целта ми беше да правя по 3к ръце на ден , но много ми се насъбираше и имах доста дни без да играя и накрая завърших месеца с 65к ръце , като в предвид дървения софт е просто перфектно ! След този месец всичко тръгна на долу и за Април и Май съм минус 40 стака на НЛ25 , като отдавам резултатите на лош рън + слаба игра и спю. Интересното е , че зелената линия е право на долу без дори малко покачване

Най-близките ми аверчета заминават за лятото по разни места и аз оставам почти сам в КЗ. Това до някъде е добре , защото ще мога напълно да се отдам на себе си и да си направя един стриктен режим , който да следвам. Ако всичко върви добре , обмислям да отида за целия Август на морето , но и да не стане няма проблем.
Започвам да играя НЛ20 в Прима , анонимни + регулар маси.
Целите ми до края на лятото са -

Това е от мен

Успех по масите!