Здравейте, за пореден път се опитвам да си направя блог и да съм ДИСЦИПЛИНИРАН,защото това ми пречи най-много!!! Наскоро станах втори във ПКР на колизеума и взех 900$ веднага изтеглих да се "почерпя" и уж да сложа в някой друга зала да мога да играя повече маси и депозирах с покер хевън и се хвърлих на 10-20 еврови ребай и т.н. с 300 банка в същото време продължих да играя 50 и 75$ в ПКР без сателити (защото се помислих за Неграну и разбира се ясно ви е какво стана.
За тези които не ме познават се казвам Мартин на почти 30г (10 Април) безработен (бях търговски представител на фирма алпина, само че фирмата фалира

) търся си работа дори и в чужбина (бил съм там и не е изключено пак да замина)
Започвам със стартова банка
50$,ще играя всичко във старса до 0.50 като това са 45,90,180,360. Банката ще е ХИПЕР КОНСЕРВАТИВНА, без излишни рискове и глупости за да не се налага да се
Цели:
1.Трябва да направя достатъчно голяма банка между 5000%-10 000% за да мога догодина да се опитам да кандидатствам в Телерик и да се издържам една година от това като колежа е една година и излизаш с диплома и веднага ще те вземат на работа като ИТ
2.Да отделя пари след 1000$ и за няколко частни урока.
3.Да не тегля нито една стотинка за лични нужди до 5000$
4.Да стана по търпелив и да работя върху дисциплината си както на масите така и в живота
5.Да се класирам да играя голям турнир на живо като ЕПТ или Еурека или нещо подобно.
6. Когато направя 1500 да вкарам 500 в ПКР и следващите да са във покер хевъна
7.Да не си позволявам да поддържам банка с по малко от 1000$
8.
Всичко това трябва да стане до Октомври
Една молба към всички: Надявам се да ми помагате с ръце и съвети, кой за живота кой за играта.......
малко да се мотивираме и да започвам.