Май вече е време, да драсна няколко реда !
Какво се случва с мен? Това, което става е че за втори път ще сменям формата.Просто не ми доставя необходимото удоволствие ФЛ. Играя по-скоро от задължение, не че ми се играе. Докато турнирната игра е друго нещо. За това смятам вече окончателно и изцяло да се насоча към този формат.
2010
Това е една от най-добрата ми година в живота. Разбрах какво е покер и колко лесно и сигурно можеш да изкарваш пари от това нещо.Като под лесно имам предвид, че не е като някоя смотана работа в склад или нещо подобно и шефа да седи над главата ти и да ти вика по цял ден от 9 до 19 за некви керливи 200лв. Защото лятото смених 3 работи(1 в magazin, 1 в склад, 1 на "бюро", и при трите за некви смотани 200-250lv по 8-9 часа работни на ден. В България е просто не човешко.
Началото на тази година, разбрах истинската магия на покера (около март месец).Профуках началният капитал за около 2-3 дни

. После реших да депозирам 10$ и да играя ФЛ само по стратегиите в сайта(бех изчел доста мотивиращи блогове). И май месец вече минавах 100$ и FL20.Така около юни месец реших да сменям вече залата. И се преместих в Покер Нордика(при невероятно тъпите американци). Деозирах и с бонус и малко игра вече имах към 160$. Е да но имаше един голям проблем на FL20/30 нямаше никакви маси (имаше само на ФЛ4 и FL50)И познайте какво ! За три дена на FL50 от 160$ банакта падна на 60$.
Та именно тогава се насочих за първи път към СНГ. Тези 60$ започвайки от 0.60$СНГ на една маса, за 1/2 месеца вече бяха 400$. Изтеглих и тях и докато си намеря в коя зала да играя вече бяха останали 100$. Депозирах в Еуpoпокер, където до Fl50 направо ги помлях.Но на FL50 нещата вървяха твърде бавно и мудно и нямах никакво удовощвия от играта и реших да сменя формата. Сега от 1/2 седмици отново играя СНГ.Като отново ги меля яко. Доста слабички са на 3$ СНГ за сега.
И въпреки че съм на същата банка след започването, защо казвам че ги меля.Е ми изтеглих си 100$ и до преди два дена бях 100$+ но тези два дена е направо ужасно(но за това не искам да пиша).
А да и съм на 400Европокер точки от първите 50$ конвертнати.
Време е да спирам че едва ли някои ще го чете докрая, само да си поставя някакви цели за следващата година:
Целта за следващата година е да си развия достатъчно турнирната игра.Другата цел е да тегля малки суми, които да стигна на студент живеещ при родителите си да преживява месеца и към средата на следващата година да превърна покера в основно препитание. Смятам че до една две седмици ще съм на 5$СНГ.А другата цел ще е до март месец да съм стигнал 10$СНГ.
Е това е засега ! Весели празници !!!
Банка 300$