Деинсталиране и инсталиране наново.

    • TheGoodOldTime
      TheGoodOldTime
      Бронз
      Регистрация: 28.04.2011 Публикации: 246
      Здрастиии :) .
      Има едно малко проблемченце във софтуера,които инсталирах "fulltil".
      Ако може сега,ще го деинсталирам и ще го изтегля пак от сайта ви и ще го инсталирам наново.Има ли някакъв проблем?

      Първият път когато го инсталирах,беше с тоя кода за бонуса(50) - http://bg.pokerstrategy.com/quiz/platform/4/ .
      Сега пак ли по същият начин трябва да го инсталирам и да се въведе PS150 код?
      Или може би трябва този път от тука - http://bg.pokerstrategy.com/full-tilt-poker/download/ с код PSVIP?

      А може би не трябва на нито един от двата линка,а от друг?

      Незнам.
  • 6 отговора
    • Nadia
      Nadia
      Бронз
      Регистрация: 06.02.2007 Публикации: 6,498
      Здравей TheGoodOldTime,

      А вече имаш ли сметка във Full Tilt Poker? Ако си създал сметка първия път, когато си инсталирал софтуера, то тогава няма нужда (както и не е позволено) да си създаваш втора сметка. При самото инсталиране на софтуера не е нужно да въвеждаш бонус код :)

      Поздрави,
      Надя
    • TheGoodOldTime
      TheGoodOldTime
      Бронз
      Регистрация: 28.04.2011 Публикации: 246
      Тоест дори да инсталирам софтуер от сайта на "fulltil" няма проблем?
    • Nadia
      Nadia
      Бронз
      Регистрация: 06.02.2007 Публикации: 6,498
      Първоначално публикувано от TheGoodOldTime
      Тоест дори да инсталирам софтуер от сайта на "fulltil" няма проблем?
      Здравей отново,

      Да - ако вече имаш регистрирана сметка, можеш да изтеглиш софтуера и директно от страницата на Full Tilt Poker.

      Поздрави,
      Надя
    • TheGoodOldTime
      TheGoodOldTime
      Бронз
      Регистрация: 28.04.2011 Публикации: 246
      Благдарен съм ти много Надя.
      Успех!


      Поздрави и от мене.
      Георги.
    • TheGoodOldTime
      TheGoodOldTime
      Бронз
      Регистрация: 28.04.2011 Публикации: 246
      Инсталирах ново,но нещо не стана.
      Бъга е следния - когато слага някой чипове и се показват само чиповете,но отдолу не пише цифрите.Тоест не показва на каква стойност са чиповете(например има четири вида някакви чипове и общият им брой,нали обикновенно пише колко са например 100).Пише само общият пот.

      На някой да му се е случвало?
      Някакви идеи ако имате как може да се оправи,предложетете ако искате :) .
    • TheGoodOldTime
      TheGoodOldTime
      Бронз
      Регистрация: 28.04.2011 Публикации: 246
      Оправих го.
      Не беше маркирано в настройките едно нещо.
      Може да изтриете миналите постове.