Първоначално публикувано от GADBG
Така месеца мина и искам да задам два съществени въпроса.
1. Месеца мина и моята сметка и статут бяха занулени, но не е отчетен последния ден на месеца, а според системата имам 496 точки, а ако тя ми беше отчела последния ден те ще станат 500, че и повече с което ми се вдига статута на злато и май печелех един билет ? Искам да попитам дали след като отчете системата ви последния ден това ще стане ?
2. Какво стана с двубоя Деси срещу Иван ? щеше да се проведе другата седмица после следващата така и .. малко ме разочаровахте публиката иска екшън, а уж и награди щяхте да давате ма майната му на наградите искаме да видим кой кой ще изпълни заканите
Здравей GADBG,
1. Все още очакваме отчет за StrategyPoints от няколко покер зали за 30.06. Веднага след като го получим ще обновим информацията и при нас и съответно очаквам, че ще получиш статус Злато.
Казвам "очаквам", защото системата ни за статуси беше обновена в началото на юни и е възможно да има някои дребни бъгове, въпреки, че се съмнявам. Ако случайно имаш 500+ SP и не станеш Злато, не се колебай да пишеш на
Помощ и ръчно ще ти дадем заслужения статус.
2. Двубоят ще се проведе, но предвид сезона на отпуските, както и случващото се с Full Tilt Poker имаме изключително много работа и това забавно мероприятие остава малко на заден план.
Поздрави,
Станислав