Здравейте,
Ползвам услугите им от около 3 години.До преди покера съм цъкал Dota (Pr0_Fucker ми е там ника още от преди 7-8 год

) доста стабилно и прекъсванията им от време на време доста ме игри са ми прецаквали,но сега вече прекалиха.Днес за 2ри път губя около 20-30лв в разтояние на месец. от входове на СНГ-та.Пак им спря интернета за около 2 часа.Измиха си ръцете,че не бил от тях проблема и до там.Никаква компенсация.До преди малко разговарях с тях по телефона.Попитах дали поне няма да ми пуснат някой и друг ден интернет заради двете повреди,които ми докараха 50лв. загуби и те просто заявиха "тъй като това са постмажорни обстоятелства не можем да направим нищо"

.50лева загуба заради тях и дори 1 ден интернет не ми пуснаха компенсация .Три години клиент и това е тяхното отношение

.Затова ви съветвам, да си смените интернет доставчика с някой,който си държи на клиентите и при такива неприятни обстоятелства ще ги компенсират с поне 1 месец безплатен интернет.Винаги можем да ползваме батерията на лаптопа,ако ако спре тока за час-два,но без интернет неможем.
ПС:При проблема със сървера на 888 дори ми възтановиха с 7-8$ отгоре,от колкото бях дал за входове.Ето това е да си държиш на клиентите
Поздрави,Анто.