ATo-1.35$turbo

    • niki6a87
      niki6a87
      Сребро
      Регистрация: 04.08.2009 Публикации: 931
      Poker Stars $1.00+$0.25+$0.10 No Limit Hold'em Tournament - t3000/t6000 Blinds + t600 - 9 players
      DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

      Hero (BB): t94112 M = 6.54
      UTG: t226352 M = 15.72
      UTG+1: t38984 M = 2.71
      UTG+2: t57548 M = 4.00
      MP1: t24964 M = 1.73
      MP2: t101385 M = 7.04
      CO: t25076 M = 1.74
      BTN: t45809 M = 3.18
      SB: t173592 M = 12.05

      Pre Flop: (t14400) Hero is BB with A:diamond: T:club:
      2 folds, UTG+2 raises to t56948 all in, 6 folds

      Tук може ли да снапнем при положение ,че това е втори пореден пуш?Два пъти тоя играч бута,а му съкнаха АА преди две ръце и може да е в тилт?
  • 1 отговор
    • noob3r
      noob3r
      Платина
      Регистрация: 20.11.2009 Публикации: 7,767
      Здравей,

      Префлоп:

      По-принцип това, че бута втора поредна ръка би ме притеснило, защото втория път би трябвало да е по-силен, но, ако мислим, че играча всъщност е тилтнал, в което е доста трудно да сме сигурни, то кол-а може е ок.

      Ако играча е редовен и знаем, че пушва сравнително широк и правилен рендж, то това пак би трябвало да е кол от ББ.


      Ако имаш каквито и да е въпроси, не се колебай да пишеш в тази тема, като натиснеш бутона "Помоли анализатора да погледне тази ръка отново!"

      Поздрави,
      Noob3R