1,5$ KQ fifty50

    • ICETOO
      ICETOO
      Бронз
      Регистрация: 25.09.2010 Публикации: 650
      Познати играчи:
      MP2: 2000 - 7 bb
      MP3: 3890 - 13 bb
      CO: 3290 - 11 bb
      BU: 135 - 0 bb
      SB: 1520 - 5 bb
      BB: 4165 - 14 bb

      150/300 No Limit Hold'em Турнир (Играчи: 6)
      Ръката е записана с:PokerStrategy.com SideKick 1.1.715.1

      Префлоп: Hero е SB с K:club: , Q:diamond:
      5 pays ante, Hero плаща анте (40), Hero плаща малък блинд (150), BB плаща голям блинд (300), 2 фолд, CO рейз до 3250, BU кол, Hero кол, BB фолд, CO прибира неколнат залог (1770)

      Флоп: (3595 - 11.98 bb) K:heart: , 7:diamond: , 4:heart: (3 Играчи)

      Търн: (3595 - 11.98 bb) 2:spade: (3 Играчи)

      Ривър: (3595 - 11.98 bb) 2:heart: (3 Играчи)

      Като знаем, че КО бута почти всеки две тук, защото сме го наблюдавали, правилен ли е колът въпреки, че сме на балона? Отделно ако спечелим ръката сме с около 0,80$ повече.
      CO показа J :heart: 5 :heart: , а BU показа J :spade: 7 :spade: .
  • 1 отговор
    • Anto11
      Anto11
      Бронз
      Регистрация: 25.02.2011 Публикации: 12,079
      Здравей ICETOO ,

      Да. Малкия стак трябва да ни победи и двамата, че да отпадем като бъбъл бой. Предвид каква е структурата на изплащане и широкия диапазон на опонента ни, кола е добър. Ако беше ДОН си снап фолдваме.

      Ако имате каквито и да е въпроси, не се колебайте да пишете в тази тема, като натиснете бутона


      Поздрави,
      Антоан :pokerface: