$3.50 9max AQ v heads up faza

    • ggeshov
      ggeshov
      Бронз
      Регистрация: 25.12.2010 Публикации: 182
      Искам да попитам тук дали трябваше директно да влеза all-in? Честно казано се надявах чрез мин-рейз противника ми да ме ри-рейзне или директно да се вкара аll-in, както и се получи, само, че неговото А8 ме би, та бед бийт ли е това или покер боговете ме наказват, че не изиграх ръката правилно? :D

      http://www.handconverter.com/hands/2310653

      Poker Stars $2.56+$0.64+$0.30 No Limit Hold'em Tournament - t100/t200 Blinds + t25 - 2 players
      DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

      Hero (BTN/SB): t4370 M = 12.49
      BB: t9130 M = 26.09

      Pre Flop: (t350) Hero is BTN/SB with A:club: Q:diamond:
      Hero raises to t400, BB raises to t9105 all in, Hero calls t3945 all in

      Flop: (t8740) 3:heart: 6:club: 8:diamond: (2 players - 2 are all in)

      Turn: (t8740) 9:diamond: (2 players - 2 are all in)

      River: (t8740) J:heart: (2 players - 2 are all in)
  • 1 отговор
    • Anto11
      Anto11
      Бронз
      Регистрация: 25.02.2011 Публикации: 12,079
      Здравей ggeshov,

      Не, добре е изиграна ръката. Искаме лошия да ни пушва точно подобни ръце, срещу които сме много напред. Ако пушнем ще фолдне ръце, които бием и ще ни колне основна само с такива, които ни бият, със същата като нашата или флипове и с много по-малко по-слаби от нашата ръка като само АJ и AT.

      Ако имате каквито и да е въпроси, не се колебайте да пишете в тази тема, като натиснете бутона


      Поздрави,
      Антоан :pokerface: