Въпрос относно рейз

    • cabecmabec
      cabecmabec
      Бронз
      Регистрация: 15.04.2011 Публикации: 260
      Здравейте,
      имам следния въпрос относно турнирни правила за холдем ноу лимит:

      Представете си следната ситуация -> петима играчи. Ниво 500/1000

      Играч А -> стак 20000 чипа позиция УТГ
      Играч Б -> стак 20000 чипа след него.
      Играч В -> стак 4800 чипа на бутона.
      Играч SB.
      Играч BB.

      А лимп.
      Б рейз 3000.
      В ол ин. (4800)
      SB и BB фолд.
      A кол.
      Въпроса е дали играч Б може да рейзва отново или може само да колне.

      Поздрави,
      Станимир
  • 1 отговор
    • djbobbybb
      djbobbybb
      модератор
      модератор
      Регистрация: 06.03.2011 Публикации: 3,495
      Здравей,

      Когато ол-ина на опонента е по-малък от минималния реиз можем само да колнем.
      Пример;Ти залагаш 500 чипа един колва и 3-ти влиза ол-ин за 635 чипа, ние нямаме опция рейз а само кол и фолд.

      Поздрави,
      Боби.