Нещо ми се губи идеята защо искаме да го караме да фолдне КQ, вместо да си го стакнем префлоп?
Идеята е същата, както стоп енд гоу. Не е сигурно, че ще колнат, а няма да 4-бет пушнат. Но все пак понякога ще колват с някакви чифтове, които ще фолдват на Q,J,T на флопа, но и при кол имаме добри шансове до ривъра. А и KQ често ще фолдва срещу пуш, а ще колва 3-бет рейза ни.
Не виждам защо толкова му обяснявате на човека, при положение, че всяко мнение различно от неговото е нубърско, форума е нубърски (нищо, че над 50% от хората са по - печеливши) и т.н.
Отчаян трол...Нали сам каза, че си такъв ?! Не мисля, че съм обидил някой, без самия той да ме провокира преди това. Като няма модератори да отсяват такива тролски коментари , като твоя, нормално да ти отвърна по същия начин.
И от къде знаеш колко печеля?.Кажи ми колко печеля, явно знаеш. След като 50% от хората тук печелят повече от мен. И какво значение може да има колко печеля. Ако има логика в думите ми.
Това определено е най-глупавото отиграване в тази ситуация!
Лесен пуш! Тук бих пушнал с 99+; AJs;AQo като в зависимост от играчите понякога може да пушвам и с 77+
Да си дойдем на думата. Кой как се изразявал. Успех ти пожелавам със 77 в тази ситуация.
И този форум, че е нубарски, нубарски си е. И ще ви кажа защо е такъв. Ако си на различно мнение от общоприетото, трябва да внимаваш как се изразяваш. Защото мнозинството веднага започва с обиди и всякакви нападки. Не дай си боже да сгрешиш нещо! Край, хванаха те, ти си малоумник фор евър. А никой не ми каза срещу какъв рейндж е по-губещо да играем 3-бет и пуш на флопа, вместо пуш префлоп. От толкова много по-печеливши играчи, никой ли не може да изложи някакви разумни доводи? Все пак аз не съм отрекъл опцията да пушнем тук, просто посочих и друга. Щом е толкова слабо, едва ли е трудно да се обори.