Иначе, за да боравят хора/фирми с ЛД е нужно да бъдат регистрирани по ЗЗЛД < Закон за защита на личните данни >, тоест да бъдат администратор на лични данни! След като PokerStrategy има хора, на които се плаща на пълен работен ден, може да бъдете сигурни, че те са регистрирани!
Брее, Мите верно ли мислиш че фирма със седалище в Гибралтар ще се занимава да се регистрира по нашичкия си ЗЗЛД?
Фирмата е точна разбира се!
Нормално е да си дават парите на който те преценят! Това е тяхна инвестиция и като такава ще я дадат на такъв от който ще спечелят, а не на "куцо, кьораво и сакато "! (Управата на сайта не може да си позволи такъв тон, но това е истината!)
Съжалявам, но има и такива дето чакат по 50$! Това не са социални помощи!
Ето по случая се сетих да си направя сметка какво са изкарали до сега от мен, въпреки че съм "лабав играч"!
Дадените 50$ сега са 500$. Това е станало с 3000 СнГ за по 1$ 0.10$ вход.
От тоя вход на мен ми връщат седмично по 33%, предполагам 33% остават за залата Кеикпокер и 33% дават на Покерстратеги (така е честно за мен, може и да има малки отклонения...)
Та от тия 3000 турнира по 10 цената са се събрали 300$, на мен са ми върнали 100, и за Стратегито са останали 100-на, т.е. за 7-8 месеца са си избили инвестицията и имат 100% печалба!
Това им е работата, да търсят такива, от който ще спечелят!
А не да ги раздават на всяко мамино синче, дето се е озорило много да прочете за 1-2 часа нещо си и смята че голям труд е вложил и цял свят му е длъжен! Рискувал си и си загубил тия два часа, както и ПС рискуват с някои мамини синчета и им профукват парите.
Това е бизнес и без риск не става!
Малко като адвоката на ПС се явявам с тоя пост, но някой от учтив тон не разбират!