$1/$2 e $2/$4 Shorthanded

  • Fixed-Limit
  • FL
  • $1/$2 - $2/$4
  • Къси маси
(2 гласа) 3696

Присъедини се към нас сега, за да гледаш цялото видео

Безплатно членство

Присъедини се
 

Описание

Това видео няма описание.

Тагове

Ao Vivo

Коментари (1)

  • gugamaia

    #1

    mto bom video bakano.. esse e todos os q vc anda fazendo.